Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512

Каде да најдам долга плисирана суќна низ Скопје?

На Summerlover, ванилала и Acka22 им се допаѓа ова.
  2. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.742
    Допаѓања:
    145.178
    Сега ми излезе на Мана
    IMG_0012.PNG

На La.loca, ph.orhideja и sofijanoka им се допаѓа ова.
  3. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    На duffi му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    54.343
    Каде да најдам фустан пообичен до колена како за секој ден и за на работа да може. И каде има продавница на дака фешн во ск таа на бит пазар ја затворија.

5. celineparis

celineparis Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2014
    Пораки:
    930
    Допаѓања:
    2.575
    Црно, кратко памучно фустанче на кратки обично уз тело дали имате видено негде??

6. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    @mimiiiii А Ламас или Зара? :?:
    :d::drunk:

На mimiiiii му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Marinelce92

Marinelce92 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2012
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    16
    каде да најдам ранче..? :D

8. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.243
    Допаѓања:
    10.406
    Војничко зелена кошула од тексас материјал каде да барам?
    Или може да е и друг материјал само поспортска да е и струкирана.
    2f1fe5086ac91dfbcc9cb0208997de85.jpg

На La.loca му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.876
    Допаѓања:
    5.213
    Во Ваикики.

10. Sfera

Sfera Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    2.416
    @Summerlover ај не туку ми лајкувај, кажувај дека да барам црвени балетанки :D или и ти си на истата мака?

Има во Х&М ама не ми се чека Германија во август, а за Солун не планирам да одам, всушност друг не планира. Мажи :!:

На Bozica1980 и Summerlover им се допаѓа ова.
  11. Matotheja

Matotheja Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.208
    Допаѓања:
    9.355
    Имам ја од Певекс го земав пред неколку години. Ако сакаш ќе ти го дадам ич не е носено :P

На celineparis му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Summerlover

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    @Sfera Охо, ја да знаев, уште одма до детал ќе ти кажав, и модел, и цена и локација :D But I'm afraid, ни јас не знам, а лајкнав дека барам исто едноставни балетанки, како што постираше, само црн/крем барам.
    Ама во Пеко има црвени, со панделка напред, ама се на помала штикла, т.е не се рамни :D
    А од нив, само вакви црвени имаш, иако на естетика не се можеби нај, сепак брендот си е квалитет :D
    И од менито на Зара: Но, и самата знаеш дека чевлите таму се повеќе заради естетика, а не се баш наменети за носење, туку краткотрајно и повеќе за сликање :D
    2300 денари
    1500 денари
    И оф корс, само за елегантните пригоди:
    4000 денари.
    Такви како што постираше, само некоја нежна верзија на кафеаво/крем има сестра ми, утре ќе ти допишам од каде ги зема.
    И ако видам некаде низ Скопјево да има, одма те известувам, планирам да прошетам овие денови, па ќе ти кажам :D

На sofijanoka му/ѝ се допаѓа ова.
  13. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Јас на почетокот на летото си купив такви исти како Сфера што постираше црни и окер, од продавниците за чевли кај бит пазар што се. Квалитетот не им е ништо псоебно, ама 3 пара за 990 ги земав, па колку ги носам толку |( чизми и штикли секогаш квалитетни земам, балетанките онака... секако набрзина ги уништувам...

14. Summerlover

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    @DAngel Искрено и јас така порано, ама веќе неколку години почнав во секој тип на чевли да инвестирам :D Зошто нозете да ми се здрави и да не мирисаат кога ќе носам само чизми и сл, подобро секогаш да ми биде таман :D
    Така, од Офис Шус земав едни, па ни плускавец ни ништо уште од првиот ден. И си викам, бреј Сунчице, зар нема нешто поубаво од тоa и зошто порано не сум правела така? :D Ем ти влијае и на целото движење и држење на телото, ем не ги малтретираш стапалата :D
    Ама ние жените, знаеме и од пуста естетика и убавина да земаме набрзина евтино, а ни додржува, како што велиш, нити е квалитетно :D

На Bozica1980 и sofijanoka им се допаѓа ова.
  15. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    @Summerlover едни фамозни прекрасни балетанки од аванти ги носев точно 5 дена. Се распаднаа, ни за во ѓубре не беа.
    Од друга страна од чевлите на Смики од Кочани сум презадоволна. Имам едни штикли, точно 7 години се, за матура ги купив. Ги убив од носење. Кога ги однесов лани прв пат да им сменат флекици се крстеше чевларот, вика личи ко едвај една сезона да си ги носела :x Прелесни се на нога, на работа одам со нив, едно 35 минути пешки во еден правец, никогаш, никогаш не ме заболеле нозе во нив.

На Bozica1980, sofijanoka, celineparis и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Sfera

Sfera Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    2.416
    @Summerlover знам дека ме сфати, сепак ти благодарам и за трудот да пребаруваш по сајтовите на овие брендови што ни се достапни, и да ми напишеш овде, а и за намерата допрва да разгледуваш по продавниците.
    Верувај ги поминав и Зара, и Пеко, Страдивариус, Бершка,Пулл&Беар и Парфоис и сите останати. Нема она што јас барам. Изгледа само Х&М прави облека/чевли/акцесорис по мој вкус,барем последниве неколку сезони. Уште да биде достапен во МК.

На sofijanoka и Summerlover им се допаѓа ова.
  17. Summerlover

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    @DAngel @Sfera Сестра ми балетанките ги купи од Кочани, по последното шетање таму, иако ни беше онака, не за шопинг наменето :D Mислам дека видов и црвени, а изборот на чевли им е доста голем и имаат и Биана, Смики, Глечер, што се со одреден квалитет, така да Кочани му е мајката :D Ем ќе се прошеташ малку по Истокот, па ќе видиш. А пробај и Куманово, Штип :)
    А реално, сите оние што ги наброја, барем бутици кај нас, тоа се точно така, бутици, а не чевли за продавници, па нормално не се ни баш дизајнирани за убаво одење :D Туку претежно да одговараат на тамошните комбинации, т.е за каталог и сл. :)
    Јас секако ќе прошетам и тука по Скопје, ако ѕирнам некаде, одма една телеграма по лп праќам :wasntme: :D

18. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    @Summerlover се што сум купила од Кочани сум го износила до максимум, а затоа што сум од источна Македонија по потекло, барем додека не се преселив во Скопје сите чевли од Кочани ми беа. Една зима за 1600 денари (ако не беше и помалку) кожени чизми земав. Три сезони без престан ги носев, не трепнаа. После дури ми напука кожата затоа што многу снежна беше зимата и многу сол фрлаа, уште никаде не се одлепија или нешто слично.
    И еднаш едни сандали, па исто 5-6 години ги носев, ама знам едно лето ногата ја изгорев и морав по цел ден да лутам, на факултет да се запишувам, и само во нив можев да одам. Ептен задоволна од се што сум купила.
    Мене на Biana чизмите ич не ми се погодија, ем ме фаќаа грчеви во нив, ем некако без веза ми се расипаа...

На sofijanoka и Summerlover им се допаѓа ова.
  19. celineparis

celineparis Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2014
    Пораки:
    930
    Допаѓања:
    2.575
    :D Сериозно ми треба некое памучно фустанче за преку ден, итно e :wasntme: хелп

20. ванилала

ванилала Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.234
    1326746_206010.jpg Каде да најдам некоја ваква миди сукња? По нормална цена.

На Selest и sofijanoka им се допаѓа ова.