Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Тоа ќе му дојде одма коа ќе дојдам кај стоковна куќа мост? да влезам одма во првата десно уличка покрај оградата?

2. Andzelika

Andzelika Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    176
    Тоа ќе му дојде, од кај Зегин(значи од кај пазарот), право има како една голема порта низ портата ќе поминеш :rofl:( незнам како да ја наречам :?: ) ако одиш се право по таа уличка ќе излезеш кај Скендербег( ваљда ме сфати) :)

На girl1985 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Низ дуќаните на тој дел има? Знам отупев ама кузнае од коа не сум прошла таму.

4. Andzelika

Andzelika Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    176
    Па да, поголемиот дел се со кошули, чевли, ама има еден дебел чичко со така поголем дуќан и милијарда обесени модели на тренерки. А кога си веќе таму можеш и да ѕирнеш на пазарот.

5. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Уште нешто да прашам знаете ли дали кај Охис сеуште има аутлет на Тач или тоа е само Гонитекс? И дали таму цените на Гонитекс се истите со оние на продавницата во градски ѕид или е поефтино? :hai:

6. feminamk

feminamk Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    20
    девојќи да не знаете кај има попуст на штикли
    онакви класични високи..??
    видов на битпазар ама нема таков модел сите се или со полна штикла или некако измодерирани..

7. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Во трговски центар Лептокарија , на аголот до T-Mobile има ефтинаќ продавница за штиклиии :D :D

На feminamk му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Убаво фустанче сатенско, не од овие цветниве зошто ми е за на свадба по поволна цена ?? :?:

9. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Види во Бисер таму има доста избор на фустанчиња.

10. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    А на Центар негде Гтц, Рамстор како стојат не сум била 1 недела натака само накај новото Веро ?

11. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Па во центар бев пред некој ден,нема некој избор можеш да видиш во Еуроазија,во Вип (ама поскапички се таму)Знам дека обично фустанчиња убави до кај 1500-2000 се наоѓаат во Бисер

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    види во беверли, има продавнички помали во кои има убав избор само не знам како стојат цените, ама мислам не се превисоки

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Li0ness

Li0ness Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.057
    Допаѓања:
    1.819
    Денес прошетав, па вака на купче (да не барам кој што прашувал) да информирам:
    -За оние кои прашуваа за балетанки (а не им е важно кинески ова-она) во кинеската продавница во Аеродром (карши Бисер, спроти неа е Тедико) има балетанки од 150 ден нагоре (150, 250, 390 итн). 150 ден. колку што видов беа едни напред со отворени прсти.
    -За оние кои прашуваа за морнарско сини сандали на полна пета, ги има во истото кинеско продавниче, мислам дека беа 850 ден. Петата мислам дека беше како јута.
    -Во истата кинеска продавничка има розови лакирани штикли за 150 ден (мислам толку беа). Па и за една употреба да се...

14. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.791
    Ми треба најбрза насока од каде да си купам купаќи - дводелни имаат предност секако!

Да не се баснословна сума, зошто купувам пропратно - до 500, 600 денари може.
    Проверив во Боди Лајн, нема број за мене :( (големоградна сум) :)

Ако имате идеја некаде низ градов или некои маалски продавнички да ми посочите, да не лутам, за да си набавам?
    Фала ви однапред ;)

15. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    4.722
    Види до Елит, таму каде што се тезгите. Онака влегов пред некој ден,и имаше неколку тезги со костуми.

16. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    339
    Во Стружанка денес видов лански модели на Pompea по 600/700 денари се. Има убави моделчиња, а Pompea имаат и добар квалитет. Провери си, верувам дека ќе најдеш нешто што ќе ти одговара.
    Нивни продавници имаат во Центар, Градски ѕид до Студентски збор карши T- Хоме (до Тинексот), на Партизанска - Буњаковец до месарата, малку подолу од Специјал и по населбиве имаат мислам, јас овие две им ги знам.

17. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.666
    Допаѓања:
    6.224
    да не знае некој кога почнува попустот во Скопје,... ми треба обнова на облеката за на работа (имаме некој кодекс на облекување :doh: )па ми требаат кошули и класични панталони и сандали напред затворени, по можност да се згодни за одење..... ама воопшто не ми се трошат многу пари ;( ...лето е ми требаат пари за на одмор

18. melanie27

melanie27 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 октомври 2010
    Пораки:
    343
    Допаѓања:
    255
    Вака сега....фустанчиња, поефтини најдов во беверли, долу во подрумот, карши телекабел. Најскапото 1900, ама свеченко.
    Вчера случајно забележав една продавничка на водњанска...името ваљда и е ЕФТИНО :D . имаше некои рамбовки во корпа по 200 ден, прилично солиден материјал. Сако за 350 ден (си купив црвенко, убаво е ).
    Е сега...кога го забележав пред влезот на продавницата имаше куп жени и ред чекаа за влегување, и отидов малку подоцна, и продавачката ми кажа дека секоја среда добивале нова роба, и се трошела во истиот ден. Ми спомна девојчево дека ке носеле сега сакоа зо 3/4 ракави подвиткани, ама ке биле 400 или 450 ден. Вреди да се види....едвај чекам среда да дојде :)
    А денес случајно на зелено пазарче приметив една продавничка, имаше и кондури, балетанки...цените им беа од 600-850. Интересни секојдневни модели имаше. Продавничкава беше одма до продавницата за здрава храна...по детално незнам ни јас...на пазари не се снаогам добро.

На wings му/ѝ се допаѓа ова.
  19. puflaa

puflaa Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    23
    Melanie ќе може да објасниш каде поточно се наоѓа проавничката на Водњанска?

Инаку видов дека се спомнува Шутка за кондури. Бев минатата недела, и немаше ништо посебно, една ташна само си купив. Секогаш се прелажувам така да отидам, некоја другарка ќе купи нешто евтино и јас како демек да купам нешто ама ништо нема. Работите се исти ко во центар и не се евтини. Пр. сандалите на плута или пуна пета што ги зборите, од 800 ден нагоре беа. Истите може да се најдат во град дури и поевтини.

20. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Мелани, оваа продавница да не е Second hand? Некако многу ефтино ми е за нова облека