Каде да најдам лесни и пријатни памучни фустанчиња за по дома? Битно ми е материјалот да е убав и да се до или под колена. Фала
Види во Бебел, Максимус. Во Рамстор на 2 спрат има дуќан Елва, на штипски Ангротекс. Дуќан или два подалеку од Поларис. Држат конфекција на Галеб од Омиш. Истите фустанчиња обично ги има и во Стружанка.
Сакам да купам 20-30 шпила карти. Значи голема количина. Каде можам да најдам, а исто тоа значи на големо со можност за помиска цена ? Фала однапред
Една опција ти е да си порачаш од интернет, сигурно ќе добиеш попуст. Втора опција ти е да одиш на пазар и да се ценкаш.
Bershka, Zara, Stradivarius, Duki Daso Јас лани од Bershka ги купив, беа мнигу евтини 2 за 250 денари
Девојки каде во Скопје да најдам убави апостолки за на плажа? Носам број 41 и ептен ми е тешко да си најдам број и модел што ми се допаѓа
Девојки драги феминки, Кажете некоја саглам продавница во Бисер... Вчера го прошетав цел Сити Мол и несреќно завршив...се е искупено. Ми треба убав фустан, не мора да е многу дотеран, но да е така лелеав....за посебна прилика е.... Пратете линкови од некои бутици од Бисер ако знаете. Ви благодарам однапред