за цена од 180-200 ден, не знам колку ќе се квалитетни... Забележав имаше црни,бели и слама боја со шарени ленти...Друга боја не приметив
Ipanema имаат големи бројчиња и преквалитетни се, со години ги носам истите. Имаш во CityMall штанд и мислам во големиот Рамстор и Зебра Тинекс во Капиштец, ама не сум сигурна за последниве 2. Исто и Roxy ама не знам дали уште ги носат негде кај нас. Кога сме кај 41, за штикли освен во Бата кај можат да се најдат поголеми (и поевтини) бројчиња?
@Sweety55 @marija_maca За ipanema и јас потврдувам, ептен се квалитетни и иако се гумени/силиконски не ми прават плускавци, за разлика од други апостолки. Во City mall има и долу кај Њу јоркер ама имаат штанд и горе (на 1 кат), многу поголем избор. Има и во Веро Џамбо голем избор. Инаку ipanema има и во Sport Vision, оние како сандали што се се 1190. https://www.sportvision.mk/proizvodi/zenski/ipanema/
Во Котон има убави шешири, можеш и на сајтот тука да ги видиш (ма да ги нема сите секаде, во Сити Мол имаше повеќе избор него во Капитол).
Каде би можела да купам ранче во овој стил? По можност да биде онлајн продавница. Многу ми е ИТНО! Би ви била бескрајно благодарна
Морам уште еднаш да си ја пробам среќата. Дали случајно некој видел низ Скопје? Ваикики....? Да не идам за џабе
Дечки, барам купаќи, ама мн слаб избор. Кои се други продсвници за долна облека, освен Сара фешн, Extrime intimo, women'secret , yamamai, lisca? Што се деси со intimmisimi, calzedonia, едно др имаше квалитетно маакедонско..? Не знам или јас сум во период кога ништо ме ми се погодува, или стварно е слаба понуда.
За мене Лиска се број еден, иако се поскапи, иамат попуст средина на август обично ама се најквалитетни. Јас тргам од факт ко ќе купам сакам да го износам неколку сезони,а не купи ефтино се издрпало, избледело по 2-3 капења во море. Така да сара фешн и др. од каприц купувам многу ретко,ептен ако нешто ми фати око и облекувам 2-3 пати и толку.
Ташничка со кремастосивкаста нијанса? Ми треба таква боја за да ми одговара со едни обувки, а сегде сретнав или сива или крем.
Дали некој знае од каде би можела да купам 70-80 тапи за вино? Ми требаат најобични, од плута, за декорација, па дали постои место од каде би можела да набавам во толкав број?
Да видиш на зелено пазарче кај тезгите што држат пластични кутии мислам дека таму имаше едно време тапи.
Девојки, ми треба помош. Дали знаете каде во Скопје има црни jumpsuits што не се прескапи, на свадба сум викендов... Во Лептокарија видов еден, ама беше 4000 денари. Еве и не мора да се црни, ама да се како за на свадба, а не обични памучни...