@resenska можеда ми кажеш поточно каде, никогаш не сум била... и до колку часот работат преку недела? и да не знае некој каде во град би можело да ги има истите(затоа што знам дека многу продавници ја носат истата роба од шутка)
Cim se simnes od avtobus 19 kje vidis prodavnica od desna strana nadvor ima izlozeno garderoba vlezi vnatre pokazi ja slikata od kombilizonite kje ti pokazat rabotat sekoj den do 15 kaj docna
Пронајде волна за кебенцево? Би требало да има во еден минијатурен бутик спроти Рамстор, под зградите.
Во Гтц на приземје има еден бутик со многу убави свечени фустани. Повнатре е, до него има една за капи, ташни и сл. Како и да е, во Гтц ќе најдеш сигурно, само треба баш да го свртиш.
Бутикот за кој што зборува @Elence93 се вика ИВ и се наоѓа во ГТЦ на приземје веднаш штом ќе влезеш од кај плоштад лево. Инаку истиот го има и во ТЦ Лептокарија, а таму има и уште неколку бутици за фустани. Исто така можеби ќе најдеш и во бутик Инфинити спроти соборен храм баш на автобуската постојка се наоѓа.
Гтц најгоре, Белисимо се вика бутикот. Не сум била одмна таму ама порано држеа добри фустани со понормални цени
mytime имаат продажба онлајн. Ако не ти е битно да е некој бренд кој што е овде достапен на алиекспрес имаш и убави и квалитетни, зависи што бараш.