нема се надевам не ти смета што одговарам јас но во women secret цените им се соленки, над 1500 им се прслуците обични..чипкано ако мислиш на такво мислам дека има уште во бершка и пул енд беар
Гледам на некои места почнале да ја изнесуваат есенската колекција. Сте виделе некаде вакво дебело џемперче што врши улога на јакна? не сакам да земам кожна јакна туки некое подебело палтенце како ова на сликиве... ова вторава слика знам дека е елек, ама џемперче во тој стил барам
@kanella во Котон има донесено сега вакви џемпери, од новата колекција. Јас си купив вчера, 2.990 се ама огромни се и дебели доста
Наредната недела треба да одам во Скопје, па каде можам да најдам џемперчиња или некои блузички баш за есен? Со нормални цени да бидат, и некаде во околината на центар. Оти ќе доаѓам сама па да не се изгубам натаму наваму.
Дечки итно: кај можам да најдсм каивче ко на скиката (нормално копија, имам видено дека носат вакви), по можост во велес, ама и скопје ако знаете врши рсбота. Фала ви.
во октомври сум на свадба и шијам фустан долг halter dress во горниот дел знаете како на врат и надолу е тесен темно зелен но кројачката ми рече бидејќи на вратот ќе има за врзување и закопчување да најдам некое синџирче или лента да биде како провнато мислам ме сфаќате.Сакам да ми дадете идеа што би можело да биде тоа и каде да најдам ?
Вакви скроз исти како што се на Perla, ама да немаат некоја астрономска цена и да се снабдени со бројчиња конкретно 37.
црна кожна јакна (мислев еко кожа) по разумна цена до кај 1500 мах и фармерки исто некои добри до кај 1000
Каде низ скопје можам да најдам класични панталони со џепови до клучот и тесни да се доле, тегет..црни..??
Девојки итно ми е потребен фустан модел како овој белиов на сликава дали сте виделе некаде зошто ми треба за среда Благодарам