Гледав во Сити Мол, но не можам да се сетам точно во која продавница, имаше на излог. Мислам дека имаше во Котон.
Сем Џамбо каде можам да најдам стикерчиња за нокти? По можност ако знаете место Битола, но и за Скопје не е проблем можам да ја прашам брачеда ми кога ќе си иди да ми земи. Има преубави на интернет ама дур стигнат ќе ми помини ќефот.
Прашањево не ми е мнофу на место ама....Каде има во Штип надградба на нокти што прават по пристапна цена??(извинете за офф топик)
Имам ваков сет на bella oggi од Космо, ама пигментацијата не е најдобра, сенките се малку бледи. Има и кармини, моливче за очи и уста, неколку нијанси камена пудра и неколку нијанси на руменило. Имаше слични сетови во Космо од друга марка, па кожеш да провериш.
Каде можам да најдам вакви еспадрили? Не се гледа убаво на сликата ама тоа горе не е сребрено туку како сино металик. Овие ги има позади Бисер во една продавница ама немаат големи броеви...
Каде да најдам фармерки ама не со висок струк. Бев пред некое време во гтц во една продавница и таа ми вика нема веќе нигде фармерки со низок струк Ако знаете кај да најдам фармерки со низок струк низ ск пиштете ми фала
Некако не ми се свигаат моделите од таму баш за фармерки ,други работи има убави. Али пак ке проверам за секој случај веќе скоро нигде нема фармерки со низок струк незнам што им е