Идентичен, само тегет боја видов во бутик Перла, пиши им можеби има и други https://www.facebook.com/Butik-PERLA-421625214673364/
Во ГТЦ - Стефано Ексклузив, преквалитетни се на дечко ми пред две години му земав една и ја утрпа од носење .. И сега ,неизбледена ни ништо..
Знаете ли каде во ск може да се најдат вакви чорапи? имам видено само детски, но ми требаат големи...
Кај семафорите во тие дуќани каде што се и форевер и ил камино дуќаните од 2 пара за 500имаш до 1000ден. Преубави се.
vo redot na 26ti juli? jas baram visoki cizmi zoso po prodavnicive nema neso izvadeno a i toa malku so e izvadeno se preskapi
Барав обична квалитетна маичка,ги видов овие во NewYorker Дали знае некој дали има величини или стандард се?
Дали знаете каде можам да купам убави рамки за слики, т.е да однесам слики да ми ги урамат? Освен тој во Аеродром кај Веро, знаете ли некој друг?
Обични тесни блузи со долги? Да бидат од фин материјал, не некоја синтетика. Се извинувам што пишувам втор пат, првиот пат по грешка пишав во друга тема :/