Кој сака убави фармерки имаше некоја понуда во гтц во еден бутик 2 пара фармерки за 1500 ден. Јас сум задоволна од материјалот,претходно имам земено душата им ја извадив
Во гтц кога влагаш од кај холидеј ин после златарницата од десна страна одма тука има мал бутик Доага како карши соравиа влезот имаат изложено фармерки и јакни одма ќе приметиш
Се извинувам однапред ако сум офф топик, ама да не знае некој каде можам да најдам квалитетни бои за текстил?
Знае ли некој кај има во Скопје пижами исцело (машки и женски) ? Ги имам гледано дури и во разни дезени, дури и со капи како животни се =) А ги има и онака еднобојни, како комбинезони се... Никогаш не сум видел нешо такво во Мк а прејаки се.
Каде да најдам квалитетни женски зимски јакни внатре со крзно? Отприлика до кај 4000 ден И елек оние за есен/пролет, не зимски од оние дебелите.
Бела долга кошула-фустан? Ефтина ми треба да е, за маскирање или па некоја ако има и сака да ми ја продаде за до кај 300 денари
Од Скопје сум, заборавив да го кажам тоа. До кај 500 денари би дала, ама да е долга барем до над колена, не како туника.
Каде можам да најдам сличен на овој баде мантил? Имаше во Jumbo еден период со срциња ама само за дечиња има сега.