Каде можам да најдам во Скопје Капут класик стил koj ќе биде слим во тело. Барав низ трговски и неколку продавници низ Скопје но не можев да најдам никаде
Барам нешто баш класичен капут без некои додатоци и посебни дизајни, а во зара иако не сум проверил мислам дека тешко ќе најдам класичен капут без некои чудни кроеви на него. Сепак ќе проверам во зара фала ти. Од Макпримат имам лошо искуство и шкарт роба, па не би земал веќе од таму ништо. Астибо би можел да проверам и мислам дека би можело да има. Каде имаат продавница Астибо?
Во Carpisa имаат такви новчаници за картички. Исто и во Сити Мол, во Страдивариус има многу голем избор, па и Бершка, сигурно и во Манго.
Сериозно? Од Макпримат? Јас носам капути од таму по 10 години и ги менувам само затоа што поминала модата, а не зашто се оштетени. Исто и сакоа. Со какво парче си имал лошо искуство?
Дали некаде сте забелажале ваков тип на кошули освен на интернет ? Многу се интересни и невобичаени. http://www.ubavo.mk/?p=10983
Видов некаде во city mall само ич не ми текнува во која продавница. Ако си од Скопје помини, па види. Edit: Во Zara 90% би требало да има.
Дa пoтврдaм, бев пред мaлку вo Зaрa и имa некoлку мoдели нa црни кaпути. Имaше пoкрaтки и пoдoлги. Цените им се движеa 5000-6000 денaри.