ако не ја најдам некаде ке ја порацам, ама проблемот ми е сто во ску соп има само 1 - 2 нијанси и таа е за лице а ја продаваат како универзална а мене ми треба за нозе и сакам да си одбрам нијанса, бидејки се 9.
Исти вакви видов вчера, 1200 ден беа Се убив од мислење каде, знам дека ги фатив во продавницата ама за сигурно не знам.. Мислам дека беа во Il cammino на Бит Пазар што е,подоле од автобуската спроти факултетите!
Има струмичанки на форумов? Ве молам препорачајте ми место(во Струмица) од каде можам да си купам сандалки ( да не се премногу скапи а сепак да не се скинат одма)?
Незнам какви сандалки бараш,има сегде,и во премиер,и албедо...во глобал има една за сандали после хепенинг ама забораавив како се вика,не се многу скапи,провери и во аванти
епа сандали имаш во глобал значи премиер ,после ил камино ,имаш нови отворени продавници спроти кафикот инсиде имаш доле на први џордан на центарот до слаткарата имаш дукан не знам како се вика цените скоро секаде се исти од 1000 нагоре барем јас така завидов кога си барав сандали за мене оваа на центарот ми се чини најефтина ке е од сите
Зависи какви бараш. Ако бараш едноставни нема да најдеш за жал Али ако бараш со некои шарки и триста чуда ќе најдеш. Низ центар во секоја продавница за чевли имаш и балетанки, ама баш во секоја
Сите фалат дека во Трафик дека имало многу убави во Кисела Вода. (тоа зеленото на ќошот на раскрсницата)
Луѓе, на 15 страни уназад пишува кај има балетанки по пристапни цени. На крај темава ефтини балетанки ќе ја прекрстиме.
во теранова има кремасти тиркизни бели и усте неколку бои не ми текнува точно. Околу 1000 беа, само ленени се не знам дали ти одговара таков материјал
1200 се тие во теранова и стварно се преубави, пролетни, шарени Има и памучни, ама тие не ми се допаѓаат толку
Има ленени тегет, крем и бели вакви, долниот раб подвиткан ама немаат каиш, со машна на страна се... Во Матекс продавницата, 350 денари. Ако ти врши работа инфово.