Мислам дека и во Аnabella го имам видено. Во Космо во Сити Мол со сигурност го има, барем пред некој месец го имаше.
Па што знам за 30мл би требало од 3000-5000 ден максимум. Тој розевиот е отприлика толку , не знам точно за овој што го бараш ти
Да не имате видено низ Скопје вакво или бар слично зимско палто? Макар и да не е скроз исто, ми треба да е со ваков стил / вакви детали - каивчиња, нитни, како ова:
Алиекспрес. Јас си нарачав ваков, ми стаса пред некое време. Тука ама баш ич не вреди да дадеш толку многу пари за несесер - поубавите и поинтересните се баш скапи. Има убави во Woman Secret, но слични такви можат да се најдат и на Али за третина од таа цена. Или евентуално да си земеш некоја Балеа/Алверде колекција со вклучен несесер. Едноставни се, обично без некои дезени.
Каде да си купам плишани црни чизми над колена, со штикла ама и напред да имаат платформа кај прстите? И да бидат по можност малку подебели, а не како чорапчиња. И назад да се со врвки за да можам да ги прилагодам според нозеве.И гумирани да се, нејќам да кршам глава зимава Лани беа ептен хит ама не стигнав да си ги купам - немам среќа за број да си најдам. Гледам и годинава ги форсираат, дали имате вакви, од каде сте ги купиле, цена, мислења...? Во последно време ги гледам на многу страници на Фејсбук ама малце сум скептична да не имаат непоправливи маани
Дали некој видел ваков „диплач“ за алишта кај нас? Ми треба за 2 недели, и ако нарачам од алиекспрес нема да стигне на време...
Ќе има мали попусти низ Сити Мол за Black Friday и од кога до кога? Некаде читам само на 11ти, некаде попустите почнуваат од денес...