Да ти кажам вака најискрено, градници земени од Бит-пазар ми се покажале многу поквалитетни од некои други земени од Сара Фешн или Бонати Фиоре на пример. Битпазарските ги користев со години - постојано перени во машина, некогаш и на вриење. Ниту се расипаа, ниту се растегнаа прерамки, жиците си беа во ред до самиот крај. Ги заменив не затоа што не беа функционални, туку ми беа стари и сакав нешто ново. Сара Фешн едно што немаат број за девојки со мали гради, немаат ниту убав избор. А квалитетот просечен. Само набилдани цени заради етикетата. Неодамна си ја обновив колекцијата и купив градници од Х-Интима. Па да видиме како ќе се покажат. Women' Secret исто така имаат убави градници и убав избор, ама се малку поскапи.
Со две раце потпишувам за Lisca и NBB, зависи до која цена бараш. Исто и класичните градници од Women' Secret се добри, оние како свилени што се ама за мали гради, за големи не знам како ќе се покажат.
Ако ти се даваат повеќе пари тогаш Лиска. Но, јас исто така сум задоволна од тие што ги има во New Yorker, поевтини се, има избор на броеви (не стандард, туку обем+корпа) и мислам ќе ги носиш долго време. Spoiler: Плус совет Секогаш пери ги градниците на рака, не во машина. Така ќе ти издржат повеќе.
Некоја Феминка мислам дека бараше блуза со распуштени волуменизирани ракави нз точно како им е модното име. Има во Мана ги видов на ФБ прееска . Среќно
Каде можам да најдам вакви кондури? Битно ми е да се сребрени(Не е битно дали металик или глитер) да имат ваква штикли дебела,или помала само да не е повисока и тенка.Барав бит пазар низ продавничките,гтц сити мол ѕирнав(зара бершка манго страдивариус)немаше ....
Да, има во Гари голем избор но ми купија откако ми ги купија од Сара Фешн, последните Во Гари имало и чизмички топлинки со крзно кои се многу поевтини од другите продавници.
Каде да најдам кожни панталони/хеланки, поевтини, а и ваква капа https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1a8WI...s-Peaked-Cap-Black-Baseball-Caps-Flat-Hat.jpg