Шал кариран од оние големите ко кебенце шо се? Знам има во ну јоркер ама 1000ден се, многу ми е. Има ли негде по пазариве или шутка?
Да не знае некој каде има ваква машка зимна блуза или некоја слична со зимна тематика? И да не е скапа
Да не има видено некој некаде бели чизми над колена? Во цело Скопје, сите можни online продавници барав и нигде нема.
Девојки, сте ја виделе ли ташничкава во некоја од продавниците на LC Waikiki кај нас, и по која цена? Тукушто ја најдов на нивниот официјален сајт, ја немам приметено кај нас, а прекрасна е.
Нешто слично низ Скопје? Или од други градови, а да доставуваат? Или некој кој би можел рачно да го изработи?
Отвори ги Sozdadi.mk на инстаграм, објавуваат рачни изработки од македонски и балкански јузери, имаше 1-2 баш вакви што имаа изработено, па исконтактирај ги.
И јас барам вакво турбан-капче. Тие што ги разгледав набрзина од профилов кој го предложи беа само турбан-траки. Ако најде некоја некаде низ Скопје, па и каде било низ земјава нека кажува. П.С. Гледам дека има целосен турбан во Бершка (399 мкд), но не е плетен, некој поеластичен материјал е најверојатно. Не ми се допаѓа мене, ама сепак ќе го погледнам.
@CinnamonBambi thank you girl @Mishela ај која прва ќе најде да ја извести другата? Може? Мислам дека нема да е тоа што го бараме во Бершка
@theowndemon, знам дека пиша Битола и не знам дали ги имате, но такви слични сукњи имам видено и во Ваикики и во Теранова/ Калиопе. @Seli20, Мана, цена 650 ден, димензии 200цм x 43цм, повеќе бои.
Ќе одам денојве Ваикики, ама Битола, ќе видам. Не верувам да имаат многу различни работи од Скопје. :3
Девојки каде можам да најдам капут сива боја ми треба, така пократкичок не до колена, не многу скап ?