Гледав во Бершка има и не се лоши, околу 400 денари се. Имаше и во Страдивариус но не се сеќавам на цените. Сигурно се од 400-600 денари отприлика.
Провери во продавниците за обувки кај Бит пазар и кај Стара Рампа. Најчесто намалувањето кај нив почнува порано, а имаат и понуди од два пара обувки за одредена цена.
Има в Во ГТЦ призрмје откако ќе го поминеш еликсир десно ке свртиш и има продавница само со капи, има беретки по 700ден многу се квалитетни Каде можам да најдам ракавици ко овие или несто слично во Скопје
Дали некаде кај нас се продаваат шишки-додаток за коса? Не се решавам да порачам од интернет зошто бојата ќе си ја утнам, а би купила од тие поквалитетните и поскапи (не алиекспрес синтетика), ама да не ги фрлам за џабе парите. Кај да барам?
Каде можам да најдам најобични, црни, дебели хеланки? Значи не оние памучните тенки. Земав едни од Њу Јоркер, ама имаат пречудно меѓуножје, срамота ме да ги носам
На битпазар (а и по другите пазари сигурно ги има), има термо хеланки, но се универзален број и погодни се само за една сезона. Брзо им се прават топчиња па после се само за по дома
Има некој купувано долна облека од секс шопот Либидо? Гледав денес онлајн ама сакам и во продавницата да идам вака на слики што знам... Него прашањето ми е ако имате нешто дали сте задоволни? Се мислам и во Х интима да видам. Ми треба нешто премногу slutty џоа од порнич Ако знаете и други места би ви била благодарна ако ми кажете.
Каде можам да најдам капи, на пример како тие што пишува на нив bad hair day, или i woke up like this.. Прашувам за некаде од фб или интернет
Има во влае по 300 денари ии во miss spicy по 300-400 Ваква обична кафеава хартија за виткање поклони? Јас имам bad hair day капа , не ми е ни носена така ми стои , ако сакаш да ти ја подарамм иначе од ebay ја нарачав
Каде да најдам вакво фустанче? Имаше во еден бутик во бисер ама само бордо и зелено, а јас го барам црно....