Кај има fruit of the loom (или други квалитетни памучни маици и блузони)? Дали тие кај телекабел во аеродром и кај кафичот Излет уште постојат?
Ги најдов на алиекпрес, ама не ми се ризикува за квалитет. Кај можам да најдам низ Скопјево нешто вака или барем нешто слично?
Каде да најдам комплет, црн да е, прслуче, гакички, подвезици? Како се вика делот помегу прслукот и гакичките?? Ама да не е мн скапо..
Види во New Yorker, не знам дали има баш вакви црни, ама слични сум купувала. Не знам до која цена си испланирала, ама поефтино од 1200-1500 не верувам дека ќе најдеш.
Дали на тезгите на Бит Пазар има ташнички со синџирче или нешто слично на оние во страдивариус , бершка што чинат по 1200. И ме интересира дали во Прилеп има добар избор во бутиците? Благодарам однапред
На Бит Пазар има различни ташнички. Не знам која е цената, но 1200 сигурно не се. Најдобро да разгледаш.
Кај да најдам вакво? Не е јаккна, нема постава а е подебелко. Не е мантил туку дебел материјал нешто како чоја можда..Не мора да е на попуст Spoiler Spoiler
Речиси исто имаше во Њу Јоркер во Веро Џамбо, на розево беше. Цената беше 1499 или нешто поевтино. Јас кога бев неделава имаше доста броеви останати, па провери си.
Кај Излет сеуште ја има, за во Аеродром не знам. Баш таа боја не сум сигурна дали ја видов, во New Yorker, во Vero тој што е, загледав таков сличен.
Не знам колку е соодветна темава за моето прашање, каде да најдам вакви стази или мал тепих, дека не сум од Скопје онлајн ако има видено некој..