Во Џамбо и во Јуск има, сигурно има и на други места, ама не знам каде да те пратам. Инаку, во Џамбо мислам дека беа помали, во Јуск имаше повеќе големини.
Во Дуки и дасо искрено не вредат за парите бидејќи не се кожни. Би ти препорачала Гороца трејд, можеби некои се покласични, но барем се квалитетни.
Сити Мол до Том Тејлор продавницата каде што има повеќе брендови, Пепе Џинс итн пред некоја год за дечко ми земав паричник кожен за некои 1500-2000 ден. До сега нема мрднато, башка што се убави моделите младалачки
Девојки итно ми треба фустан-сако (или сако-фустан, како и да е), има некаде по продавнициве? Бојата не е важна.
Речиси во сите специјализирани продавници за куфери. Од Самсонајт,преку Офис плус,па и Просветно дело,Дуки дасо,дури и во кинеските,на пазар и низ Стара чаршија.Зборам за ваков тип на торба/куфер,не за дезенот.
@Carissa butik Emi mislam se vika, vo gtc na posleden kat. Kade da najdam vakvi cizmi? Se izvinuvam za latinicata.
Ти благодарам. Не знам зошто немам сретнато до сега вакви holdall патнички торби во Скопјево. Колку ја зема лани?