Јас си купив од страдивариус 2000 ден преубави. А инаку има сегде, во мода се сега. Гледав и во рамстор на втори кат само заборавив како се вика продавницата. За црни ти кажувам, бордо не сум видела.
Девојки каде се ги има оние кинескине продавници Гари или како и да се викаа? Во ГТЦ и во Аеродром ги затвориле.
Дали сте биле скоро во Бершка да ми кажете дали уште има крзнени кратки бундички и која им е цената? Или не мора да е бершка, во било кој друг бутик..
Предлог за продавници за посвечени фустани, но не со превисоки цени(од типот на ламас, нана)? Ми треба за свадба на другарка па би сакала да е нешто подобро...немам добри искуства со шиење, па затоа се одлучив за готова варијанта овој пат, секако ако најдам.. п.с погледнав во енџел, но таму ми се прететкински
Bloom до Nana имаат преубави фустани и не се прескапи .. истотака до неа е и Triumph која започна да носи фустани и многу се квалитетни има и за млади и за постари во двете продавници .. Јас си порачував од една страница од Србија , Gucci бордо..
Сламени чанти гледав на официјалната страна на Зара. Дали ги има кај нас во продажба не знам. Најдобро провери.