Па ги имам веќе 3 недели и си оглед на тоа што купив помал број ( а ги носам често) уште се како нови
Во некоја цвеќара, гифт шоп, во Џамбо, во Сити Мол каде што се продаваат (не знам на кој спрат се, можеш да прашаш на Информации).. Големи шанси имаш да најдеш секаде каде што има балони, поготово дека денес 14ти.
Здраво, Сакам да прашам од каде порачувате прозводи за децата од хм? јас разгледав неколку страни на фејсбук ама многу провизија овие земат на пример ако едно елекче е 13 евра овој зема 25е.Од каде порачувате што немат толку провизија дали може да пратите линк?Син ми го обажава мики маус а нема со дизни избор овде ич, па сакав да порачам ама многу се цените повисоки од веб страницата. Поздрав,
Ги имам и јас и немаат попуштено никаде досега. Не се мисли купувај ги Едит: Каде да си најдам обични без никакви апликации блузички со долги ракави? И нормални цени да имаат
Такви памучни блузи имаш во сите можни бои во Ваикики. Цената им е од 199-399 денари. И во Котон исто има во сите бои, а и цените се тие.
Каде можам да најдам убава постела низ Скопје, по можност некаде низ центар? Чаршав за душек, навлака за перница и јорган? Како им се движат цените?
Јас случајно видов во Рамстор маркетот во Сити Мол. Имаше баш убави. За цена не ми текнува. Ако те носи патот провери си
За таа цена има перници во Рамстор, Веро, ама не се солидни.Тешко дека ќе најдеш солидни, а толку евтини. Перници има и во Стружанка, но не знам која е цената.
Како што кажа и @poenta , во Стружанка има. Јас земав од таму пред околу една година, за 400-500 денари.
Во New Yorker да провериш, ок цени имаат и не изгледаат претерано евтино (да не употребам друг збор ). Поквалитетни и поскапи има во Yamamay i Woman’s secret.