100% памучни маички по кратки каде да барам? Ми требаат за везење, и купив од тие во Њу Јоркер по 200-300 денари што се, ама беа многу растегливи и не океј материјал..
Не се сите растегливи, јас имам од Њу Јоркер, оние што се како V се растегливи, оние што се со обичен отвор (како сечени доаѓаат горе) се баш памучни. Е сега, можеби не се 100%, ама се покрути од оние другите.
Каде има добар избор на ролки? Ама не како џемпер туку таква прилепена ? И случајно да не сте виделе слична ваква боја конкретно ? (Гледав во калиопе, теранова и котон)
Zenski aj kazete mi kako da kazam ( da pobaram) za da si kupam hulahopki crni ama da se prozira nogata neznam kako da vi gi objasnam bas ne zatemneti mnogu, dali imaat posebno ime
Ќе кажеш само дека сакаш потенки. Мислам дека тие најтенките се 20 денски. Ако забележиш подобро си пишува на нив 20ден, 40ден, 70ден итн.
На пакувањето пишува свилени хулахопки, величина и боја. Има во маркетите Рамстор, Веро од различни производители. Можеш сама да разгледаш. Јас си купив минатата недела.
Види во Макпримат и Бела. На зимската колекција има намалување, ама не се многу долги. Можеби ќе ти одговараат. А пролетна се уште не сум видела.
Барам Левис фармерки со висок струк Каде би можела да најдам во ск има ли видено некој во ситимол во fashion&friends?
Каде се продаваат од оние црвените дуксери и на нив пишува Good Vibes. Гледам во мода се каде можам да си купам такво?
Каде има блузи во риги (на долги или на кратки ракави)? Само не ми ги препорачувајте Теранова и Калиопе.