Ефтини готик ситници знаете кај има? Имам две илјади останато ама сакам да си одам на шопинг и квалитетно да си ги потрошам. Од тип на накит, блузи такви работи прашувам?
Дали сте купувале парфеми тестери? Се рекламира една страна на фб и во искушение сум да си порачам некој, ама не сум баш сигурна Зашто е сепак парфем, да не се некои лоши квалитети и штетни за кожа??
Јас не би му препорачала на никој да купува од тие фб препродавачи, бидејќи од авион се гледа дека се лоши копии, се надевам не се лажат луѓето дека купуваат оригинали. А за штетноста не знам, можеби можат да предизвикаат кожни и/или белодробни иритации, бидејќи копиите не подлежат да никакви регулативи во производството за безбедност по здравјето.
Во Биана Шус во Куманово и по дуќаните во Скопје, Штип и не знам дали имаат дуќан и во некој друг град. За цена не знам, но сигурно се над 3000 ден.
Ме интересираше каде ги има во Скопје, бидејќи некои модели ги има во една, некои во друга продавница.
Лани купив вакви од Excess продавницата на Битпазар, ги имаше и во таа на Рампа. Провери, може уште ги има.
Biana shoes е на прв кат во ГТЦ а Biana trade е на приземје. Полесно да се снајдеш, влези од кај Soravia и лево позади АМЦ (или Сетек - не сум сигурна) е Б. трејд а над неа на прв кат е Б. шус. Овие патичиња се од Биана Шус, не сум сигурна, ама претпоставувам дека се над 3000.
Портокалово или жолто сако? Може и од тие што се малку подолги, ама да не биде претенко па одма да се гужва
Rамстор. Моментално со картичка се 99, инаку се 159. Spoiler: Рамсторама, страна 2-3 https://issuu.com/ramstoremallvesnik/docs/ramstorama_206