Има еден куп вакви наочари на Бит-пазар, а има и во нашиот Њу Јоркер. Јас ја имам таа на Ебелин од ДМ и чупалицата е феноменална, откако ја купив научив сама да си ги средувам веѓите. Ете ја на сликата подолу, на цена не се сеќавам, но не беше повеќе од 130-140 денари.
Се продаваат ли негде налепници за алишта оние со пегла што се лепат?Конкретно за на тексас ми треба. Мислам дека видов нешто слично во Њујоркер ама не сум сигурна дали тие беа.
Ги гледав на фб имат и достава бутикот се наоѓа во прилеп FANCY бутик за ташни Види низ страната гледав нешто вакви модели и слични
Дали може да ми кажете некоја поевтина бижутерија низ Скопје? Конкретно ми треба така поголем прстен со циркони црна боја но да не е повеќе од 400-500 ден.
Јас би ти рекла да идеш на бит пазар,прстени со циркони колку сакаш.Јас имам купено голем сребрен со циркони,мноогу убав за 100 денари
Отеков со Ивери, ама таму имаат едноставни плик ташни. До кај 500 ден. отприлика. На Битпазар има уште поевтини, а воопшто не се лоши, има и накинџурени но и поедноставни.
Зелена маица-фустан, како на сликава? Итничко ми е, така да без нарачување од Алиекспрес, а и пошто за маска ми е да не е прескапо... Фала