Тегет сукња над колена, или како на првата или како на втората слика? Со сигурност да не знае некој кај има, а после секако ќе отидам до сити мол и ќе ги видам теранова/калиопе/њујоркер (иако во последново немам видено тегет одамна)
Кај да најдам исцепани фармерки ама за високи девојки? Бидејќи неколку бутици поминав се ми е кратко.
Феминкии, ве молам.. Да не имате видено ваква јакна во Струга, Охрид или Скопје, кажете во кој бутик ако знаете, благодарам однапред.
Каде да најдам бели памучни чорапи до/над колена? Во сара фешн и на зелен пазар немаше. Значи не како хулахопки, туку памучни.. Идеално ми требаат вакви со црвени ленти, ама ај тоа можам и сама да го додадам ако најдам обични
Каде да најдам вакви кошули со пристапни цени да не бидат ценине напумпани Фала едит да бидат струкирани
Дали некоја може да ми помогне каде да најдам вакво или некое слично фустанче само црвено да биде Ви благодарам
Каде да си купам карирано сако, да не е многу скапо? И карирани панталони сакам, со висок струк и потесни ако имате забележано некаде, не мора комплет со сакото, сакам одделно да ги носам.
Сако, во Еко во Гтц цена 3000, за панталони во Зара околу 1600 (панталоните не се со висок струк, нормални како фармерка) Овие цени се пред околу месец дена кога дечко ми купуваше.