Во New Yorker има вакви еднобојни маички, со многу убав мек материјал. Е сега бели не сум сигурна дали имаше, ама секако провери си таму.
Види во Стружанка. Имаат потесни модели на еднобојни маици. Има и во New Jorker, но таму се пошироки.
Каде да си најдам тегет шорцеви со висок струк? Со оглед на тоа што е сеуште рано за шорцеви......хелп
Кремасти штикли салонки со речиси шпиц напред имате негде видено а да се поквалитетни и удобни? Само не цени колку Nine west
Јас купив од аванти кај рампа за 1100 денари,за квалитет не можам да ти кажам зашто скоро ги зедов ама се премногу удобни.
Продавам штикли на Coco&Perla облечени се само еднаш викендот на свадба и носени 2 часа. Кремови се со штикла 10 цм. Немаат ни точка оштета. Ги продавам од причина што мене ми се многу високи. Ги купив 1690 ги продавам за 1000. Кој е заинтресиран нека ми пише во ЛП за слики. Доколку не сум во соодветна тема избришете. позз
Ne znam dali momentalno ima takvi modeli, mozes da proveris vo Kronos, Leptokarija (do Zegin). Imav slicen model kako toj sto go opisa, gi kupiv za 1400den za edna prigoda ama si gi zanosev so godini, bukvalno masta im ja izvadiv i se pokazaa kako najizdrzlivi.
Женски ми треба помош итно. Ми требаат сандалки за матура и сакам да бидат на висока висока штикла ама ми е многу важно да се на платформа и да е подебелка штиклата. Нешто вака: Е исти како овие да се би ми биле идеални. Ама може и нешто вака, само на црно: Каде да најдам вакви во Скопје? Секаде ми има некои безвезални. Ве молам помогнете!
Кај можам да најдам обична блуза со лого од red hot chili peppers?? црна а може и сива варијанта ако имаат..