Ваикики имаат преубави работи...Ама многу им се скапи ептен.....А не верувам дека би начекала попуст пошо ми треба летна гардероба.
Темни фармерки без обелени делови, нитни, цвеќиња, бисери, скинати делови... Баш нај обични тегет темни? Фала
Пиколини во Ново Лисиче. Имаат и фб страна побарај ги. Голем избор имаат и супер цени, а и квалитетот до сега на се ни се погоди.
Леле да преубави работи имат.Ама штета што купив веќе од друго место.Ама ќе се најде за друг пат.Фала ти
Ste videle li nekade po prodavnicive vakvi baletanki sto gi nosi celo Skopje, a samo jas ne znam kade da gi najdam?
Види во Аванти или во продавниците за обувки во близина на Битпазар. Таму обично имаат секогаш вакви актуелни модели.
Мислам дека во теренова глеав.Плус и имаше попусти таму.Провери и во Њујоркер има често од ваков тип.
Дали има некој купено патики од Solid mk? Конкретно за Ванс моделите ме интересира, океј очигледно не се оригинал ама да не знае некој дали се добри и колку добра копија се?
Кошули бодиња каде можам да најдам..Ама со достава да се..Прашав персин и престиж немаале..Друг бутик ако некоја знае..?