Леле видов некаде во ГТЦ, ама не сум сигурна каде... можеби во онаа до Манго, на ќошот, близу Ферги....
Многу слични на црвените видов во Албатрос во ГТЦ. На платформа, со отворен прст и убава штикла + лакирани 2200 денари беа
^ Во едно малечко продавниче до Космо во гтц, помеѓу него и Т-мобајл Јас се изненадив колку фустани имаше во толку мал простор
Може ли да ми кажете во некоја продавничка каде има купачи, но долниот дел да биде како боксерки или сл. По можност и цена. Немам шетано низ Центар, а и немам многу време.
Прошетај низ Еко и Елит, мислам дека имаше, иако не обрнав многу внимание зошто не барав такви. Цената на купачите се движеше околу 600-700 денари, за тие модели за кои што јас прашав, а сигурно другите не би биле нешто многу поскапи. Рачунај +-50 денари.
дали некој знае каде можам да најдам црн фустан до колена тесничок, со чипкани ракавчиња до лакт исто така и материјалот на грбот да е од чипка. значи ракавите и грбот да се од чипка (ама убава, нежна чипка, не некоја како на завести за прозори објаснувањево не е баш најјасно ама се надевам сфативте од прилика што барам ако некој знае каде можам да најдам ве молам известете ме
Сфатив што бараш, а да си сошиеш ? Ваков немам сретнато, само блузи имам сретнато вакви со чипка и други парчиња облека, фустан таков ракави до лакти и грб чипкан не
па си помислив и на таа опција не сум барала низ многу продавници сеуште ама ако не најдам дефинитивно ке шијам. фала за одговорот
Да провериш во Уна карши Јосип Броз една продавничка, гледав пред некое време слични фустанчиња. И цените се пристапни до кај 1500 ден. провери.
Фустанчиња летни убави за посебна пригода на пр свадба но да можам и после да го облечам...како и да е убави фустанчиња летни во веселки бои мада да и кремаста ме влече...видел некој некаде?
Каде можам да си најдам од тие панталоните, јавачки или како да ги наречам. Ќе ставам слика да видите, значи надоле се тесни и горе се малку проширени. Ако знае некој каде има во Велес, ќе бидам многу благодарна. Spoiler