Види во Jysk во Сити Мол. Таму имам забележано сет од престилка, ракавица за топло и крпа во помодерен стил. Одамна беше. Не знам дали се уште има.
@ванилала Јас имам купено, пред неколку години. Така да не се сеќавам на цената. За поклон беше. Ја земав од Стружанка во ГТЦ.
Помош плиз! Каде да најдам сукња модел- пенсил, клот црна која ќе биде со ластик горе, растеглив материјал и плус нешто подолга. Ваква слична: Цена ми е небитна, само побрзо да најдам!
Провери во Бебел ако ти е уз пат, мислам би можела да најдеш таму, но се малку пократки од овие на сликите.
Знам дека имаше нешто во Бебел, веќе незнам каде све не барав Ќе одам пак натаму неделава, да видам што има.
На сајтот на Зара ги има истиов модел, баш кожни се, па јави им се дали ги имаат во дуќан: https://www.zara.com/mk/en/leather-high-heel-sandals-p12926301.html?v1=6011503&v2=719531
Здраво девојки,Дали некоја знае кај можам да најдам свечени фустани,поголеми бројчиња ( не за манекенки само ) и да не се со цени многу високи ? Региони - Прилеп, Охрид или Битола .