Провери во адесо тренд во гтц, ми се појавија на фб вакви слични. Знам дека држат кожни модели. Јас имам на орифлејм али ич не е добра ми го гребе и лицето дури, нз тебе како ти е погодена, а иначе во дм има добри чупалици.
Девојки дали знаете каде можам да најдам црно скаено ранче до 1000 денари? Имам прочитано одамна тука дека имало попуст во некоја продавница во гтц ама не ми текнува точно која. Фала.
Има убави ранчиња на sovrshena.mk (имаат фб и Инстаграм профили, можеш таму да разгледаш какви модели има). Мислам дека се 599 мкд сите модели и не се воопшто лоши, сум нарачувала ташни од таму. Има скоро секакви бои на ранчиња, повеќето се обични без некои детали.
Каде можам во Скопје да најдам ваков вид на шалвари само да не бидат како тренерки со врвки. Тие како тренерки се стеснуваат на долниот крај а барам вака широчки.
Имаш во бершка вакви https://www.bershka.com/mk/women/cl...tripes-c1010193216p101412506.html?colorId=060
Побарај во ваикики. Јас од таму купив широки, тенок материјал (не лелеав, ама фино изгледа) ама моите се сини, не се баш тегет ама темни се. Мислам дека имаше и со цветови, ама провери си за секој случај.
Во бутик Еми и бутик Дона на најгорниот кат во ГТЦ го видов сигурно, а ако не се лажам и некаде низ City Mall го приметив но не ми текнува во која точно продавница.
Каде да најдам од оние заштитници од сонце за во кола,од оние што се ставаат на прозор со детски дезен ?
Каде има вакви спортски хеланки по пристапна цена? Само немојте Шутка, ниту имам време ниту нерви за таму