Kade da najdam obichni maichki so nekoj print ili shara i da bidat strukirani ? Ne povekje od 500 denari
На најгорниот кат во ГТЦ има два бутика за фустани, сукњи и такви посвечени работи, Еми и Дона се викаат. Не ми текнува во кој точно, ама во еден од нив сега скоро видов ептен слично вакво, маслинесто зелено.
Дали знаете каде би барала (Ако воопшто има нешто вакво да се најде) вакви метални алки за околу глужд? Штикливе имаат метални алки, ама се ланска сезона од Зара и ги нема , па помислив да најдам нешто такво и да ги протнам низ тоа за каивче на моите обични црни сандали.
Да видиш во X-Интима дали има такви, таму се поевтини од Сара Фешн на пример. Мене ми се допаѓаат и некои модели на Сара Фешн, но ги немам разгледано сите за оваа година.
Ако знае некој кај се наоѓа бутиков, сакав фустанчево да си го купам, им пишав на фб ама не ми одговараат.
Не знам каде би можела да најдеш вакви алки и дали воопшто има вакво нешто. Ако ти се допаѓа и имаш желба за вакви сандали, мој предлог е да купиш поголеми и подебели алки обетки, да ги протнеш и на задниот дел од ногата да ги закопчиш. Овој изум може да ти успее доколку имаш послаба нога кај глуждовите. Можеш да пробаш за да видиш како ќе изгледа.