Дали знаете дали во Скопје некаде прават персонализирани алки ? Ваква ама јас да порачам каков текст да има
Сара Фешн. Има голем избор и многу се убави, можеш да си направиш комбинации. Јас си купив 2 пара, едните ме фатија 800, а другите 700. Одделно горен/долен ти се по 250-350-450-550-650 денари, зависи што ќе си бедисаш . Има за сечиј џеб .
@joy1 знам дека ти ги имаш овие сандали од Перла, па затоа тебе те тагнувам за мислење. Ме интересира да не стегаат напред кај прстите, и дали им е удобен падот за носење? Фала ти
мене ми се супер и удобни ми се скроз иако се доста високи.Тенка е штиклата ама досега не сум имала проблем.Ги носев скоро на свадба.5 часа бев во нив без мака се надевам и тебе ќе ти бидат така
Не ист, ама сличен на овој пробав во ваикики. Е сега, ни должината не беше иста, овој во ваикики е со средна должина (под коленици, над глуждот), ама за комбинација со патики и тексас палто е океј. Памучен е и не ми се допаѓаше како ми стои, ама за секој ден е супер.
Каде да најдам топ само за градите ама материјалот да е нешто слично на купачи или не знам... За на свечен фустан ми е, многу длабоко деколте има па морам да ги покријам малку цицињата