Девојки, каде да најдам вакви фармерки со висок струк, иста ширина (прави) до долу? Секаде има со висок струк, но сите се или уз нога како хеланки, или многу чудно се шират надолу како ѕвоно.
Отеков со бутиков, ама провери во Ивери. Последно кога бев имаа такви модели и тексасот не е воопшто лош. Моите се потемни од овие, истиот модел и скроз малку се скинати, ги купив околу 1000-1100 денари.
Дали сте задоволни од квалитетот на купачите од Сара Фешн? Гледам има убави модели можеш да си искомбинираш за помалку од 1000ка. Се мислев дали да си земам од Лиска ама некако многу скапи ми стојат. Под 3.000 денари не можеш да си искомбинираш. Што би ме советувале? Дали да си земам од Сара Фешн или Лиска вредат за парите?
Не знаев каде да пишам, а повеќето бараат ( и јас во нив) да си прашам, @joy1 од каде ти се еспадрилите? Баш се како што имам замислено.
не се баш еспадрили на плута висока се.Ќе ти ги сликам утре странично да ги видиш инаку од Перла се купени
waikiki jas od tamu se iznakupiv mn se ubavi i lesni za nosenje okolu 500 den gi nacekav vo razni boi teget temno crveno ubavi se proveri