Не е мода, но насловот Каде да најдам ме тера тука да го поставам прашањето. Сте ги виделе оние карти на светот кај што се гребе земјата што ја имате посетено, како грепка (се надевам ме разбравте). Има некаква шанса да се наоѓаат кај нас?
Прашуваше маж ми во Нескафе, рекоа Рамстор, Веро , Кит го, Тинекс. Сите ги проверивме нема уште. Само Нескафе со чаша. Ако некој видел нека сподели.
Да бе и јас прашував кај нас кит го тинекс.. веро рамстор немаме и ме гледаат се чудат кога прашувам за шејкерот како демек којзнае што прашувам
Свечени кратки фустани за свадба во Скопје со цена до кај 1500 ден.? Во трговски гледав ама нема нешто посебно, предлози?
Јас го имав ова многу одамна, на фб имаше некоја наградна игра и го добив. После одредено време почна да мириса поради тоа што е пластика и го фрлив.
има вавки мн слични како првата ташничка во страдивариус во сити мол и на некој попуст беа сега до кај 1000 денари највеќе но нема порачување преку интернет
Девојки не сум од скопје,кога има попусти во city moll и дали се наоѓа убава облека на попуст или се е останато фушарија?
се наоѓа јас бев пред три дена и незнам како е сега состојбата но имаше мн попуст кога бев јас речиси 50 %
Каде да најдам убави костими за капење за трудници? Сакам целосен или таков горниот дел како маичка да го покрива мешето..