Во Sara Fashion скоро сите се продаваат посебно горен, посебно долен дел...таму со сигурност ќе најдеш, ако на тоа мислиш
Ми треба свечено, кратко фустанче. Барав низ ГТЦ по бутицине, секаде се истите модели и материјалите за никаде. Скоро шетав и во сити мол и се од новите колекции им е кежуал.. Така да некој да каже бутик каде што имаат поголем избор на фустани со добар квалитет?
Сакам тренерка што има лого на пума од страните ама незнам каде да најдам дали некој знае страна на фб што се продаваат такви тренерки?
Провери во Бутик Енџел(и тој е спроти Триумфална).Имаат ФБ страна,па разгледај си.Имаат фустани од 1500 денари нагоре,и обични и свечени.
женски да не знете каде има од оние марамите за на глава што се само да не се ептен скапи ви бершка 400 една
Сте гледале долги фустани во чаршија? Како се со цени, модели? На излог имаше доста кичести, се наоѓаат пообични? Не ми се шијат фустани, а ми требаат 2 долги и еден краток. Каде да разгледам? (Освен Нана, Ламас и слични, не ми влегуваат во буџетот).