имаш во гтц горе бутиците дона мислам се викаше и тој до него по пристапни цени а исто така во бисер има мн продавнички со убави фустани јас имам барано во чаршија и не ми се допаѓаа бидејки сите се ептен накитени провери си ваму
Нарачај си онлајн од Пренди, по околу 300-350 денари се, памучни. Квалитетот е солиден за тие пари. Поевтини од тие не верувам дека ќе најдеш. Можеш да провериш и во Стружанка.
Имам мислам на форумов читано дека во чаршија кај гостилница Турист имало некој бутик со убави фустани. Искрено никогаш не сум била, ама ако ти се оди до чаршија погледни па раскажи
Девојки, каде би можела да најдам квалитетни очила за сонце, со добра заштита и пристојна цена? Конкретно, барам нешто од овој тип:
Дали некаде во Скопје може да најдам несвечени jumpsuits, ала ленени летни, ама со вакво грпче? Со пристојна цена секако.. Сите џампсутс што ги имам видено се како на кратки и со преклопено деколте или обична тенка прерамка. Сакам нешто малце постилско, ама да е сепак и за секој ден.
https://www.zara.com/mk/en/woman-jumpsuits-l1150.html?v1=1074539 Еве има еден куп во Zara, провери и во Mango. Сега се тие постилските и покласичните.
Каде можам да најдам убави и штосни, а не толку многу скапи бањарки или ноќници? Планирам да ја поклонам за веридба.
феминки дали некоја од вас налетала на распродожба на зимска гардероба? Конкретно зборам за долги онака баш зимски џемпери со ролка со све?
Во оптика.Таму има избор на модели.Цените се различни. Но, не знам дали имаат намалување во тек на летна сезона.Разгледај. За квалитетни очила за заштита од сонце вреди да се плати.
Фб страни за чевли и плик ташни, ама некои посаглам? Порано ми излегуваа нон стоп, сега кога ми треба не можам да најдам.