Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    400
    Каде да си најдам вакви ниски папучки, овие се на штикла, ама јас сакам скрос ниски, гледам низ градов многу се носат, па сака да си земам, ај плс некој ако видел негде...

2. Godde5s

Godde5s Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    1
    Женски а дали знаете во кои продавници за облека можам да ја користам ISIC,во Скопје (за Рамстор и ГТЦ главно ме интересира)? фалааа

Женски и дали имате некаде во ГТЦ или Рамстор видено вакви сандалки,преубави ми се и сакам да си земам нареднава недела ако најдам.Ако видела некоја од вас плс нека ми каже и колку пари се! фалааа :rofl:

http://www.facebook.com/photo.php?f...a.10150167336310936.296761.53133370935&type=1

3. katpa628

katpa628 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    2
    има во Павиа купи евтино, еднобојни и цевтни!
    изгледа дека одговоров ми отиде на погрешно место, погоре една формука прашуваше за целосни панталони т.е комбилизонки, одговорот се однесува на нив!

by the way цветни мислев!

4. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.666
    Допаѓања:
    6.223
    во биана (така ли се викаше незнам) ама има продавница во буњаковец и на даме груев (од улица македонија после плеј кафиќот скршнуваш на лево и има краш продавница па до неа)таму ги гледав баш исти како овие последните сиви има- се надевам дека ти објаснив добро :^)

5. qqq

qqq Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    7
    каде можам да си најдам шорцеви тексас..ептен кратки да се..цело скопје го пребарав ..нигде не си најдов..

6. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Е како нема нигде кога сегде има :lol: Во Бисер бев завчера видов , не знам како се викаше продавницата ама имаше кратки .Таму сигурно има ама има и во ГТЦ , гарант. И во ТелиВејл :)

7. Godde5s

Godde5s Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    1
    Во бершка Ск дали можам да ги најдам сандалките од погоре што ви ги ставив?

8. shy

shy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    87
    А да си крцнеш некои постари фармерки!! :D :D

9. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.335
    Допаѓања:
    5.867
    Кога одам накај ГТЦ секогаш приметувам едни слични на овие штикли, во Мона само се потемни и со некое каишче плус, но како и да е преубави се. Продавницата е кога одиш од плоштад накај ГТЦ, од лева страна. :)

10. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722
    Евтина облека а сепак убава

Девојки во последно време се соочувам со голем проблем...низ продавниците има милион летни работи што веднаш би ги купила ...но да имав доволно пари за сите нив.Имам огромна желба за нови работи.Посебно тоа што е лето и никогаш не сме дома.И секако одењето на одмор ,базенти...Милион парчиња на облеки за летниов период...а премногу скапи продавници.Ајде сега...знаете евтини продавници?А убави работи?Сега сте ми потребни.Во Скопје по можност :) :)

11. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    Евтина облека а сепак убава

Пренди. Јаја Паша, Нерези..

12. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    сакам убва ташна и кондури со високи потпетици и платформа :$ :$ :$

13. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Дечки кај да барам убави купачи во Скопје, по можност bandeau bikini од оние без прерамки што се и не од оние светкави мтеријали на кои често налетувам :puke: До кај 1500ден да се :?:

14. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Њујоркер Каринче 600 горни и 600 долни. Имаат и прерамки ама им се вадат... на др место неам видено, има еднобојни во убави бои небесно сини, циклама... тие ми паднаа во очи ;)

На karina8 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Dushica-sk

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Карина лани една моја другарка од Ѓорче - Тинексот зема црни што им се вадеа прерамките за 550 денари, видов и вчера има купаќи ама не знам дали тие баш ги имаше :)

16. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Не мора стрикно ваков модел, може и обични што би се рекло бразилски бикини така триаголници ама некое убаво моделче. Не знам дали е до мене или до нашиве бутици ама се на кич налетувам во последно време. Има многу убави модели и на ebay и други онлајн продавници ама не ми се нарачува така на невидено да ми донесат, сепак сакам да пробам а не само да ги забодам парите, соленки се цените на тие што ми ги покажа другарка ми а џабе ако после го погрешиме бројот.

Зафркнато е со купачи, за горниот дел особено зависи од моделот кој број ќе ми е точен. Затоа сакам од овде тоа, ама некако слабо ми иде со изборот. На Лиска како се движат цените, имаат ли убави модели они годинава :?:

17. Dushica-sk

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Карина не сум нарачувала купаќи од интернет ама имам нарачувано патики многу , блузи , хеланки , шорцеви ..

18. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Друго е тоа и јас нарачувам, ама за купаќи малку ми е зафркнато лани така порачав на невидено и долниот дел малце широк ете ги така стојат, а прекрасно моделче. Годинава сакала нејќела ќе ги дадам на братучетка ми, планирам да слабеам а не да се поправам кусо нека се :lol: Затоа решив од овде си барам сега, ако налета некој на продавница со интересни модели нека ме извести.

Ќе проверам за овие во Њу јоркер, ај може ќе ми се допаднат :)

19. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Еве на официјалната страна на Лиска ги има сите купачи од годинашнава колекција, а за цените не знам како се движат, знам само дека се загледав пред една недела во едни на излог и беа 3100 горниот и 3100 долниот дел.

http://www.lisca.com/index.php?page=kop ... K&local=MK

20. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Карина вакви се слични само имаат и прерамки плус.

Прикачени фајлови: