Сликата и ми беше од зара ама скапа е. Иначе не најдов никаде поефтина, дури и на ebay,aliexpress,amazon држат цена ( пример ја дава 12 долари дека е ама со shipping до кај нас 60 долари се доплаќа), така да се откажав веќе хаххаха
Кажете ми продавници за чевли од Скопје што може да ги разгледам на фб. На пример, продавничките кај Рампа или некои во Гтц? Не знам како се викаат за да ги побарам Инаку, ми требаат златни или крем сандали ( да не се плиш) на мала штикла по можност дебела коцкаста. Да не видел некој?
https://www.aliexpress.com/item/Wom...&terminal_id=f4b7d030725443609c1a26ef1cf7fb6f Кај да најдам ваква ташничка, или слична ваква во Скопје? Со пристојна цена
490 денари скрос исти вакви во ГТЦ на прв спрат. Кога влегуваш од страната на Холидеј ин, на првите скали од десна страна продавничката. На попуст се
Девојки каде можам во Скопје да најдам свечени долги фустани како за на свадба, а да не се многу скапи?
здраво каде да најдам мешто вакви елегантни фустани (со мн мали бројчиња) а да не претеруваат со цени? сегде кај што видов цени до плафон. фала виии☺️
Во Стружанка имаат тенки хеланки, не се скапи и не се воопшто лоши за вежбање. Не се спортски, ама добри се за таа намена. Има различни модели.