Fashion & friends , mango i uste mn firmi imaa moznost da si poracas online , platis so karticka i da ti stigne na domasna adresa
3М fashion имаа пред некои месец дена...прашај да не им се распродало https://e-shop.fashiongroup.com.mk/?lang=en еве ја страницата има баш многу фирми од овие подобрите у сцм што ги имаа , да да се си стуга на време ко по карго само што нема можност да отпосле платиш него мораш со картичка па после , освен ако не порачаш нешто од 12,000 ден колку знам ..
Zdravo na site! Dali znaete kade bi mozela da najdam crna torba kako na slikata ama da bide prazna za da ispecatam?
Здравоо женскии! Дали знаете каде можам да најдам едноделен црн купачи костим, ама пофраерски некој? Со потенки прерамчиња, младелачки
Здраво женски дали некој знае каде можам да најдам убав свечен комбинизон долг дали сте сретале некаде по онлајн продавниците или онака..Ако некој знае нека ми пише..
Дали има негде во Скопје ваков стил на фустан до 2-3 иљади? Едноставен горен крој (пре би да е право деколте, а не халтер) и со лабав шлиц
Каде да си купам фустан ми треба за на сестра ми свадба, да не е премногу свечен а и да не ни пак премногу обичен , некој залепен долг со шлиц така нешто. Има ли во гтц дуќани за долги фустани или на некое друго место, сепак да не е над 4.000 денари ?
Колку што гледав кај нив има само фустани некако за повозрасни жени , незнам во живо какви се и дали имаат бројчиња помали 20 години сум .
Имаат фустани и за помлади.Имаат и мали и големи броеви. Или разгледај во бутик Еми или бутик Дона во ГТЦ. Опции за убави фустани,а сепак не прескапи,ти се овие три бутици.Имаат ФБ страни,па разгледај си или појди во нив и ќе видиш дали нешто ти се допаѓа.