Низ Сити мол, секогаш имаат убав избор по продавниците, а и можеш ако начекаш попусти за солидна цена да го земеш
Здраво девојки дали некој има видено низ скопје вакви панталони-класични но доле тесни до над глуждот?
Во Манго имаш по 1490 денари се (црни,тегет,црвени,бели,кремасти...) Јас си купив пред некој ден, преубави се
Женски каде може да се најдат свечени фустани по можност не од оние светкави со триста чуда на нив. Во гтц не најдов ништо, некој бутик или макар и друг град каде што има поголем избор? Тенкју
Машки Nike маички, која цена се движат? И дали има некакви попусти сега некаде по спортскиве продавници? Не најдов посоодветна тема
цените ти се движат од 1500 па нагоре можеш да прошеташ да разгледаш и по аутлетиве што се во јамбо имаше ама кратки се долните
Девојки, да не знаете каде можам да најдам тренерки окер или бебешко розева/blush боја? Не можам да доаѓам до Скопје, а овде во Крива Паланка нема ни каде да побарам. Да не знаете некој онлајн бутик каде што може да има?
Каде да најдам ваква или слична кутија? Може и пообична да е, тоа со машната сама ќе го направам. Ми треба за подарок за машко. Ве молам информирајте ме ако сте виделе некаде