Дали можеби знаете каде би можела да најдам металик каиш за околу половина? Сакам на фустан да го ставам. Еве слика на што мислам:
Гледам на нивната фб страна, спорт м имаат попуст во аутлетите во борис трајковски и визбегово. Дали има нешто попуст на all star converse сакав да си земам нови старки или да не се малтретирам за џабе да идам до таму?
Летото имаше слични (не волку убави како овие на сликите) во Котон во Рамстор мол. На попуст имаше еден розев со срце кај брадавиците и нежни точки. Пресладок беше, многу ми е криво што не го купив.
(не знам колку е соодветно прашањево за оваа тема ) Ме интересира дали сте виделе убави нотеси/планери со понормална цена? Каде и да налетам цените се над 800 денари...
Дали знаете каде може да најдам вакви полу-ролки? Не е важна должината на ракавите и бојата, иако црна секако доаѓа во предвид.
Епа рече ти да разгледаш . https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=16478 Те јас вакво Тексас кошулче си зедов . Има и каишче на половината . И како фустанче може да се носи .