Germanki da mi preporacaat online prodavnici koi prodavaat i igracki i garderoba, i imaat dostava, osven toys r us. @danichap @Mari* Tnx
Не сум у Грција . Бев понеделникот Обично одам еднаш неделно Срам не срам ќе си прашам . Ова бањарки се ? Или така наметка да си ја носиш по дома врз пижами ? Многу ме бендисаа
Па и јас тоа викам Ама гледам господичната на сликата како на голо да го носи Ваљда е сува Ова нешто како пењоар ,а ? Ејјјј да има машки мм жив среќен ќе е
Јас врз пижами си ја носам наметката или додека се шминкам/ правам коса над долна облека. Многу е топличка и мека.
Баш како наметка за по дома - за над пижамчиња или тренерки. Сакам да земам за зимово зошто многу комфорно изгледа, а е попарктично отколку да се моткам со ќебе.
Здраво женски. Каде можам да најдам сини салонки како овие на сликата. По можност да можам да ги порачам онлајн.
За каиши не знам баш, сум гледала дека имаат во Горица Трејд, таму се кожни нели. А за ташни мене најмногу ми се свиѓаат спортските, има во Аrthurs и Sport vision.