Карина, ако си за накај Штип, има избор. Преубави и модерни модели со причично ниски цени. Си бендисав сигурно 4-5 модели што сега ги посакувам, а на сите цените им беа до 1000 денари, нема поскапи. Всушност 3 бутици се каде што има убава и квалитетна роба, ама стварно екстра роба носат
Да во бутикот Нина во штип видов баш такви како што бараш. 650 беа. И од Џамбото си зела една другарка морнарски ептен убави.
Материјалот мене ме интересира, затоа што видов неколку убави модели ама многу гаден материјал некако како светкав Ај ме разведривте, ќе најдам тука секако еден модел барем. Не да забодам 30-40 фунти и да се нервирам додека не дојде до мене да го пробам дали ќе ми биде точен
Абе луѓе, кај има убавки маички и фармерчиња? Сакам да си купам неколку пара фармерки и неколку маички, да се подновам. ГТЦ, Рамстор?
Девојки а во Џамбо приметила некоја од вас дали има едноделни купаќи? и колку се? И уште едно подпрашање...во џамбо нема гардероба колку што сум приметила како ги пробувате купаќите?
и јас сум од Стр и барам корсет ама немам видено.. да не знае некоја девојка каде има, или Охрид некаде..?
Bozica samo ednodelni kupaki kolku sum primetila nema....no ima mn ubavi dvodelni a gardaroba nema...na sebe ke si meris odprilika :/ isto taka ima mn ubaviii peskiri za 300 denari Samo sto si kupiv eden so cvetovi Tuku devojki...znaete kade ima evtini marami?takvi sareni ili ednobojni za na plaza?=/ [mod-kirilica:1yvrncpv][/mod-kirilica:1yvrncpv]
Знае некој каде има кратко бело фустанче како за секојдневни прошетки, лесно и едноставно.. не најдов некоја соодветна слика ама отрпилика нешто вака...
Каде да најдам во Скопје краток тексас шорц, најобичен а сепак убав тексас(не светол и без циркони, конци везеи и слично)?
Girlssssssss, HELP PLEASE! Барам летни фустанчиња, за на плажа... Ми требаат 2-3, од лесен материјал, во светли бои, не многу скапи... Се скапав од барање, ама неможам да најдам нешто соодветно... Во Ск, каде би можела да најдамммммммммм?? Ви благодарам, однапред!
Во Велес на пазар има по 200 денари такви фустанчиња и многу се убавки а во Скопје незнам ама ако минеш низ Велес на пазар има