Ваква јакна но со крзно внатре? И која цена е ако знаете? Подобро ако сте виделе по некој локален бутик во Ск, или слично (Ако имате ФБ страна од бутик уште подобро)
женски дали имате видено негде вакво чипкано како прслуче за под џемпер да можеш да го носиш ако ме сфаќате за штомпоточно сакам поздрав
Женски, сопругот ми е 2м висок никаде да најдеме тренерки, салам без ластици.. Да ме упатите, дуге ноге, све до глужд ни е..
Ваков модел на јакна имаат Pull&bear неколку години по ред во црна и маслинеста боја. Цената е 3.990 ден.но не се со крзно. Ја имам истата и сум презадоволна. Ја носам само на минусни температури зашто премногу топли и без крзно, а со крзно не би можела да поднесам. Ако не си зиморлива, ти ја препорачувам.
Јас од бершка ја купив 5000. Лани ја земав, оваа година пак ги има ама ептен топлат Каде да најдам прслук за фустан со гол грб? или да е со силиконско позади или ваљда оние лепенкине ама да не се со плафонски цени
Има во чарли тренд (гледав на фб страната можеш да си нарачаш) само што имам исечок кај градите. Разгледај на страната можеби има и ист
Девојки каде можам да најдам машки чанти да не се мн. скапи и по можност да може од нет да се порача?
Има во Бершка и уште некаде беш низ Сити Мол, ама цените се околу 4000 па нагоре. Ако ти одговара супер, јас барав нешто поевтино
Имаше во ваикики, јас си купив само без ролка, имаше со ролка ама многу беше некако лабава плетката и небеше цврста ама сепак види си, тоа беше 750 а јас тоа што го зедов без ролка 700
Девојки каде можам да си купам блуза(ги има во црна и бела боја) со деколте малце и има кај деколтето како мрежичка има со врвци као... Од помладиве сигурно некоја мора да знае за каква блуза зборам. Имаше летоска во Terranova по кратки ракави со малце гол стомак.