Девојки, знаете ли каде можам да најдам вакви чизмички(топлинки), но да бидат од скај не превртена кожа. И дали некоја има вакви превртена кожа и дали се за на снег и дожд? Тенкју
женски имате ли вакво видено низ скопје да е убав и квалитетен модел и да не е премногу јас најдов во ла бутик во бисер но да не знаете и вие каде на др место може да има
Zdravo zenski ke vi bidam blagodarna ako me upatite kade da baram bidejki ne sum od sk, taka posvecen fustan ne premnogu, za prv rodenden na mojata princeza, znaci fustan za mene. Fala odnapred <3
Работи уште поларис во сити мол? И ако не, каде е преместено?има уште попусти? Исто и за адамс шус ме интересира
Девојки, знае ли некоја каде може да најдам вакво, да сте виделе некаде? Ваков дизајн, не мора таква боја, иако би преферирала темно кафеаво нешто. Или предлози каде да барам. Ви благодарам однапред
Да не знае некој каде, во која продавница во Скопје, или општо во Македонија може да се најдат патики на Reebok? Конкретно моделот од сликава
за капут имаш дефинитивни зарс квалитетни убави ако сакаш да си го изнаноси повеќе пати а за чизмичиве види во машкиот дел во ваикики