Кажи ако сакаш да ги извадам. Успат оставени се најдолу затоа што одамна се откажав од нив. Многу ми сте смешни вие децата што се попалувате по брендови.
Од кај да знам дека сликава е твоја? Ти ако толку се разбираше, ќе знаеше што е добар бренд, а што е лош. Ама изгледа толку си по модата....Или некој цело време погрешно ти кажува. Иначе и јас дома имам кутии и патики од многу попознати брендови од тие што се покажани на сликата.
Ти реков ако сакаш ќе ги извадам и ќе ги сликам. А модераторите може да докажат дека сликите се мои. И престани да се пауниш. Почни да заработуваш па ќе правиме муабет за квалитет.
Да е, евроазија и мега фешн, што собираат од аутлети па ја препродаваат тука робата, па и цена и стават ко да е нова колекција Или нецелосни колекции или роба со грешка
Девојки вакви или слични модели ниски до глуждот кај да најдам ама поефтини.. некаде на страните гледам од 700 до 1300 се движат е се едно е 700 да платам др е над 1000. Едно време ваикики имаше нез дали уште имаат
Има еден куп на алиекспрес https://www.aliexpress.com/item/Cot...lgo_pvid=854be377-6320-46fc-ab88-83255c47e94b
Здраво. Имаш убави и квалитетни во Ваикики околу 250-350 денари во секакви бои. Ваикики. Околу 250-300 денари во секакви бои и предобар квалитет. Ваикики Види во Nike аутлетот во Лисиче
Каде можам да најдам вакви штикли како чорап што се прилепени за ногата? Некаде по некои онлајн страни на фб да не ги имате видено или во некој дуќан во ск?
Vo city mall samo kafeni imase.. neznam rasmtor i capitol dali imaat crni.. jas ne sum od sk isprativ drugarka ama nemalo vo cm
Нека провери во Капитол би требало да има. Не се скапи Здраво. Јас би сакала да прашам каде можам да си најдам убави, но не скапи кошули? Пред 3 месеци купив од Бершка и никаква се направи
Каде да најдам вакви чизми ама со пониски и со таа боја што е заокружена на сликата , каде и цена? Благодарам однапред