Побарај во модна конфекција Обнова, на ќошот кај Црвен крст. Шијат и по нарачка. Сите сакоа им се цена 1700-1800.
Висока тоут ташна? Знам имаше во Зара вакви порано, ми треба нешто со нормална цена и да е вака висока, за лаптоп да ми собере
Дечки, каде можам да најдам машки елек од оние дебели, шушкави? Поевтин да е. Вака нешто да биде, црн.
Crven fustan do kolena,deloven? Ama isklucivo crven? Slabo setam niz prodavnici, ve molam za predlozi kade da baram...
Каде да најдам долга перика по можност црна или кафена не е многу битна бојата. Барав во џамбо не најдов.. не ми треба вистинска
Здраво, каде може да најдам така посериозна облека, деловна? Али за дебели? Блузи, кошули, панталони..А! И фармерки ми требаат.. Ај ве молам помош, значи за дебели... Тенкс
Освен на намалување, тешко дека ќе најдеш поевтин. Ако си во можност, за капут вреди да се плати и повеќе доколку е добар материјалот зашто тој го прави целокупниот изглед.
Шутка, јас лани од таму си купив, Мислам 1600 го земав, еве втора година го носам. Прошетај до таму, ќе најдеш сигурно.
Vidi vo Euroazija,ima razni modeli,i poevtini Ima eden butik vo Leptokarija za krupni, gleda prema parkingot ( bulevarot), na izlog mnogu ubavi raboti mi lici deka ima. A golemi broevi bi trebalo da najdes i vo nasive kofekcii Obnova ( isto imas vo Leptokarija, i kaj Zoil) i Linea ( na ul.11 oktomvri sproti Zoil i znam ima i vo Bunjakovec)