Јас имам купено едни кондури и едни чизми, предобри се, не се скапи и квалитетни Ајде јас да прашам. Каде можам да најдам убави пантолони АМА да се долги и да не се скапи? Искрено немам веќе нерви, ср пррбарав и сите се прекратки бидејќи сум висока. Нозете ми смрзнаа
Дали имате видено мини новчаник до 150-200 ден. било каде по Скопје? (не мора да е ист како на сликата)
Девојки дали знаете каде има блузи со новогодишни принтови за возрасни, лани знам имаше исти гледав на интернет за машки и женски, сега не можам да најдам ,ми треба за мене, мм и син ми, ако знаете може и линк од бутикот, ви благодарам
ГТЦ приземје, во истиот ред кај што се наоѓа онаа сендвичарата Нино, веднаш до шапкарот, има продавница за чанти. 1300 - 1600 ден, слична (црна) ја видов вчера. Морам да напоменам дека има изразени рабови, ама префинето изгледа. Нема во Сара Фешн, и јас барам вакви чорапи, Ако најде или види некоја нека пише!
Каде можам да најдам ваков капут слично со сива боја само да не е многу скап во Скопје? Или онлине страница?
женски дали знаете каде можам да најдам вакво фустанче за да можам со бела толка даво комбинирам ама во црна боја поефтинко го видов во берша 1500 ако знаете секако
Kаде има чизми до под колена, пошироки во листот, пожелно е со врвци да се позади решени, кремасти/кафеави и рамни?