Вчера видов во Мега Фешн (на долниот спрат) кај Ми-Да речиси исти, околу 800 ден беа. Само не знам дали има број, изложените беа бр.41.
Дечки каде можам да купам/нарачам надградба за коса на клипови? Некоја што ќе можам да ја ставам по потреба.Не сакам од оние што ги лепат за косата.Нешто вакво. Ако знаете и нркој фризерски салон да ме упатите не е проблем.
Женски,само една инфо. Во Мега Фешн има попуст -70 % на цел асортиман, Јас си земав чизмички за 690 ден. Позз
И јас бев, си купив 2 џемпера, ама искрено мн јак им е попустот... набилдани цени до бесвест (на пр. Манго џемперот имаше првична цена 2000 ) и после на тоа 70% попуст.
Затоа прашав јак во кој Мега има реален 70%. Секогаш вака прават пред попустот ги набиваат цените и доаѓа ко 30% да е реален попуст ма и толку не е 20%можда.
Не знам дали си купила ама имаш многу убави во Купи ефтино, за секој ден, за на работа... Веќе три купувам, многу се практични.
Дали некој знае каде можам да купам вакви греачи? Или од некаде каде што можам и друха опрема за танц да најдам? Фала
1. Каде да најдам долги фармерки ( по можност црни) за високи луѓе? Каде и да пробам ми се кратки... 2. Црна евтина ташна за на појас (belt bag)? За еднаш само ми треба за над капут, па не ми се инвестира премногу во неа. 3. Убави женски каиши (освен Мона)? Фала