Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722
    значи девојки има мн убави работи во таа продавница.значи одма послем рафаело.Продавницата се вика пренди мислам...да не ве излажам =/ има многу убави работи плус цело време носат нова роба.немојте да си речете ако е по 200 денари дека се никакви.навистина има работи кои се убави али има и некои тапа.секако зависи од вкус.одете и видете.нема да зажалите.има мн убави летни фустанчиња и други работи :) :)

2. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Се е грдо, освен некои маички. Денес бев и си купив преубава, сакав дури 2 исти само различни бои да си земам и освен тоа уште 1 друг модел маички убави и модерни имаше и друго апсолутно ништо. Не с еисплати да се оди дотаму де, од толку многу работи 1 дали ќе им фати око е ако ти фати се исплати за 200 денари на ниедно друго место нема да го најдеш, ама само ако си на поминување вреди да се оди. Мене ми е блиску, па не одам специјално во последно време, еве денес бев на поминување и си купив.

3. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722

нема врска.има многу убави фустанчиња и има неколку маички....и зависи кога си отишла и што имаат донесено.јас кога бев си купив едно 3-4 работи .Но зависи од вкусот ;)

4. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Мене во тоа Пренди буквало ништо не ми се свиѓа, освен оние рамбовкине вредат за 200 ден, ама ако претходно ги тргнеш тоа шљокиците во форма на срце или што и да се.И тоа едно фустанче, ај си реков за пред зграда за овие пари е супер, беше буквално ист материјал како крпата во кујна што ја имам :x

5. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Од цела роба, и многу се имаат согласено и многу страници поназад не само јас, дека се наоѓаат 2-3 парчиња максимум убави. Сум била многупати, и другарки мои идат и ми кажуваат. Ете денес си најдов многу убава маичка напред со 3 копченца и чипка карнери кои во ГТЦ и тоа понеубави се по 700-800 денари, си купив маслинесто-кремава дури сакав и прљаво-розе да си купам и ќе си купам можеби, додека има. Освен таа маичка на прерамки која е и многу модерна и квалитетна, друга исто како рамбовка позади горната половина е со чипка а напред лево кај градата има машничка. Е само тие ми се допаѓаат, а минатите 3-4 пати не најдов апсолутно ништо. Претходно да.

6. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.931
    Допаѓања:
    123.473
    ^a во тоа пренди има ли за машки нешто убаво,планирам неделава да одам и јас да видам што има,оти една другарка ептен ми ја испофали.продавничката.. :wasntme:

7. StefiNikola

StefiNikola Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    57
    Има мнооогу убаво машки маички а за друго незнам баш дали ќе најдеш :lol:

8. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.663
    Допаѓања:
    6.535
    Шалвари, шорцеви, маички со интересни слогани ? :?:

9. StefiNikola

StefiNikola Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    57
    Ако мислеше на Пренди маички можно е да најдеш, сепак зависно од тоа каков вкус имаш, а останатово слабо :?:

На blueeparadise му/ѝ се допаѓа ова.
  10. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    Во Пренди може да се најде нешто убаво, иако јас ептен ретко си наоѓам. Маичките им се сите исти, и кога гледам дека упола Скопје ги врти истите, значи ептенски ја откриле Америка за евтини пари. Значи таму убавите маички во однос на тапа друга облека е 1;10

11. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722

ќе повторам јас не реков дека таму се е убаво туку дека има убави работи и дека за 200 денари можеш да си најдеш нешто што ќе го носиш наместо да плаќаш по 400-500 во Скопјево.И нормално е за тие пари тоа да има...сигурно нема некои будали да продаваат толку евтини работи а незнам какви материјали или нз што...Но вреди да се отиде и да се види од време на време...за тие што сакаат да платат малце пари а да носат само оваа сезона.зашто па да не ;)

12. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Каде има убави марами за на плажа? Да не бидат само пренатрупани со бои и дезени... :)

13. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Феминки со слаби рачиња да ве прашам
    кај си најдувате помалечки алки ,помали од тие стандардните.(со помал дијаметар)
    Каде да најдам?
    Мене ми паѓаат од рака стандардните и неубаво ми стојат ,како на чачкалица :(

14. jessica24

jessica24 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    34
    И јас барам вакво шеширче само бело со црна трака, така да ако има некој видено нека сподели ;)

15. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Има во Peacock бело со цветна трака убаво е 390 ден а бело со црна трака има во Џамбо до 400 ден.беше

16. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722

не бе јас бев и 700 денари се :/ т.е 690.а у џамбо не ми се свиѓаат и немаат баш вакви туку како каубојски -.-"

17. jessica24

jessica24 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    34

јас сакав до кај 500 ако можам да најдам, но ако не успеам тогаш се упатувам кај шеширџијата во чаршија, 800 ден се, преубави ;)

18. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018

Не е 700 бе 390 е јас го пробував и видов убаво ти викам бело е со цветна лента а тоа во Џамбо е баш исто како сликава само бело со црна трака,нови им се :)

19. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722

абе јас сакам со црна трака и видов во peacock со црн цвет и црна трака...ама 700 ден беше а не ми се даваат бе :( и сеа ќе вииме.ќе идам до џумбо и така =/

20. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции

А купачи дали имате видено негде... бели сакам :D