Има понекогаш лимитирани серии од чиста свила во Масимо Дути, ама не во секоја колекција. Во Зара исто, ама повремено. Лани знам имаше, ги гледав, ама беа над 6.000. Оттогаш немам видено во Зара, додека во Масимо неколку пати. Види на сајтот
Да знам за Масимо, ама кога има кога нема, не сум била оддамна да видам што има сега во продавницата, може ќе проверам во Зара фала на предлогот, ако уште некој знае или има купено од негде свилена кошула нека даде идеа каде би нашла на друго место.
Постои осветлувач на пудра и истиот е безбоен. Се користи ако пудрата не ти е погодена и сакаш да ја осветлиш за една нијанса.
Кај може да купам женски tracksuit еднобоен горен дел? Tracksuit е дукс без капуљача, со патент и ниска или висока крагња, во стилот на bomber jacket. Вака нешто, само без бренд, детали, додатоци... едноставен и еднобоен, ми треба моделот.
Не се сеќавам точно, ама мислам околу 200, помлку од 200денари. Не е баш безбоен, туку е многу посветол од пудра и попигментиран. Има и осветлувач и затемнувач.
Многу сум задоволна, само што треба да се погоди "дозата" за осветлување/затемнување. Супер си ја врши работата, и не ги променува својствата на пудрата освен бојата. И затемнувачот е супер за во лето кога потемнуваме па да се затемни пудрата.
Здраво ако знае некој ве молам да ми помогнитее дали знаете каде мозам да купам додатоци за рачна изработка на накит освен од али експрес некоја страна на интернет или некоја продавница во македонија фала ви однапред
Dali znaete nekoj karmin ili molivce za usni, ista boja kako na slikata? Gi ima i vo stradivarius okolu 1500 Vo bershka 600 den samo sto ne se kozni
Ова е специјализирана продавница за тоа https://www.facebook.com/Delfina-Handmade-Jewelry-509756959065882/