Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции Секаде Женски озбилно, прашувате каде да најдете фустанче или купачи....а каде не, лето е. Тоа е тоа што сега можете да го најдете Ако сакаш бели тогаш ти препорачувам поквалитетни, зашто лесно можеш да налеташ на некои кои потопени во вода те прават нудист
Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции Абе знам дека има секаде ама сакам да бидат со push up и како што викаш да бидат квалитетни
Ја иам видено пролетта во Теранова, имаше 2 типа такви пластични со цветен дезен, не знам за сега не сум гледала кај наочарите
Нигде!! Ништо не ми пасува ни мене. Само саат носам и тоа кога го купив ремчето скоро цело ми го скратија, за да не ми паѓа Штета Ако некој случајно нашол и јас замолувам да не израдува
Каде да најдам ефтини еддноставни еднобојни купачи? Не ми се фрлаат пари многу, за одморот потрошив доста..
Ќе си најдете таму каде што продаваат накит по бројчиња. Во Акцесорис, во Њујоркер, мислам дека и на Пикок накитот е по бројче, во Теранова има некогаш накит по бројче знам алки видов пред некое време дрвени М мали ми беа. И вајда ќе си купите S или XS ако има Јас знам во Солун од Страдивариус сум зимала по бројче и во Сфера и во Бершка, па ако ве тера натаму патот проверете или видете и во Евроазија јес да тој накит е поскап од оној во Солун, нормална македонска работа. Купачи ефтини имате во Еко, Елит, Сара фешн, Санда, Боди Лајн.... од 500 до 1000ка сум гледала.
Црни купачи исцело,ама за поголеми гради???ваков стил нешто? што ги пробував се за малчки гради и грдо ми стојат
Видов во Веро долу во ГТЦ, темно стакло (веројатно пластика) и рамките со цветен дезен. Нема каде нема... долги, до под листови, до колена... сигурно и на пазар ќе најдеш.
Некој то бил скоро во Њу Јоркер, може ли да ми каже дали има кратки тексас шорцеви, обични маички убави и по која цена?
Јас бев, завчера. Тексас кратки шорцеви не видов, но видов памучни, во разни бои, околу 400 денари беа, фини. Блузички имаш, имаш топчиња обични од по 399 денари, некои рамбовки од 500 денари, на попуст ова. Носеа нешто ново инаку, тоа претпоставувам и поскапо е, ама ништо не ми фати око затоа не ни бев да погледнам. Оди погледни си, нема шанси да излезеш со празни раце.
^ имаше и тексас шорцеви и кратки и малку над колена, кратките беа со кафено каивче цена не памтам. Блузи обични има милион у стил рамбовка и со ракавче со принт. А јас излегов со празни раце, се беше преобично и еднобојно, досадна колекција, не по мој вкус
А да ми помогнете малку? Барам машко сомот сако. Ја свртев цела чаршија, цел трговски и нема. Можеби пак ќе испадне дека јас сум приќора или пак стварно нема. И да сте виделе лани, лани зимото, како и да е пишете за да знам дали да се отакажам од барање или да продолжам. Иначе за во Скопје прашувам.